Service & Onderhoud

Onderhoud is Behoud! luidt een gezegde. Het geldt zeker voor de installaties in uw woning. Als het gaat om verwarming en warm water is dat iedereen bekend. Hoewel vaak gezien als vervelende kostenpost is regelmatig onderhoud van apparatuur en installaties absoluut geen luxe.

Verenigingen van huiseigenaren en ook het Nutsbedrijf en de Consumentenbond adviseren een regelmatige inspectie van gastoestellen. Ook al zijn alle gastoestellen Giveg-gekeurd en goed beveiligd, met terugkerend onderhoud voorkomt u niet alleen onaangename verrassingen maar verhoogt u ook de bedrijfszekerheid en het rendement. Met een onderhoudsabonnement op maat hoeft u dat zelf niet bij te houden. En er zitten meer voordelen aan een abonnement. Informeer vrijblijvend.

Bij ventilatiesystemen en daken en goten bestaat het onderhoud vaak alleen maar uit reparaties, die pas verricht worden wanneer het ‘eigenlijk’ al te laat is. Een jaarlijkse inspectie valt echter goed te combineren met het onderhoud van de verwarming.

24-uurs service

Zelfs de beste toestellen en installaties vertonen wel eens kuren. Dan is het goed om te weten dat wij ook een eigen 24-uurs service-dienst hebben voor onze vaste klanten.

Bent u vaste klant en heeft u een storing die niet kan wachten tot de volgende werkdag dan kunt u altijd bellen op het vast nummer en krijgt u buiten kantooruren vanzelf het telefoonnummer van de dienstdoende monteur die u kunt bellen.

Offertes

Klanten zijn kritisch, en eisen waar voor hun geld. Terecht, want kwaliteitsmaterialen laten installeren door een goed geschoolde monteur is niet goedkoop. Daar staat tegenover dat u daarvoor een kwaliteitsproduct met garantie in of op uw huis laat aanbrengen. Om misverstanden te voorkomen komen wij graag vooraf de situatie opnemen zodat u uw wensen en vragen kenbaar kunt maken, en wij een goed beeld hebben van hetgeen u wil. Wij maken dan een offerte op maat. Vergelijk aangevraagde offertes kritisch, en neem contact met ons op als u vragen heeft. Grote prijsverschillen zijn vaak te verklaren doordat er iets anders aangeboden wordt.

Zo’n bezoekje en ook de offerte die er op volgt zijn geheel vrijblijvend en kosteloos. U krijgt er bovendien tegelijk de nieuwe leverings-voorwaarden voor consumenten van Techniek Nederland bij, zodat u precies weet waar u aan toe bent. Ook voor kleinere karweitjes brengen wij graag vooraf een bezoekje waarna alles in een keer kan worden afgehandeld.

Periodiek onderhoud

Voor het periodiek onderhoud van verwarmingstoestellen bestaat de mogelijkheid tot het afsluiten van een onderhoudsabonnement of service-contract. De kosten van een dergelijk abonnement hangen samen met het type en het aantal toestellen dat u daarin onder wilt brengen. Mocht ondanks preventief onderhoud een toestel dienst weigeren, dan kunt u er ook tijdens het weekend of op feestdagen zeker van zijn dat een van onze monteurs bij aan de deur komt.

Wij plegen onderhoud aan vrijwel alle merken, en van de toestellen die wij in onderhoud hebben houden we de belangrijkste onderdelen op voorraad. U betaalt met een onderhoudsabonnement geen transportkosten, en er worden ook buiten de normale werktijden doordeweekse tarieven berekend!